Jívánanda

A lélek boldogsága

Ingyenes ajándék tanulmány
Iratkozz fel a Néhány szó a felelősség vállalásáról című ajándék tanulmányomra, és az azt követő tíz részből álló levélsorozatomra, mely a korai, szülői gátló parancsokról szól.

Név:
E-mail cím:
Hírlevélküldő szoftver
Hírek
Stúdió
Stúdió
2013-07-12 12:53:51
Kapcsolat
Kapcsolat
2012-04-18 17:34:28
One Brain, Reiki és Lélekmasszi időpontok
Melyikünk mikor tud rendelkezésre állni.
2011-09-18 18:15:28
Vendégeink írták

 

"Kedves Timi!

Novemberben jártam nálad és nagyon hálás vagyok ezért, neked és a kolléganőmnek is ( aki helyett elmentem). Rég terveztem, hogy írok Neked, de valahogy mindig elmaradt az elmúlt egy hónapban. Bocsánat.
Azt nem írhatom, hogy 180 fokos fordulatot vett az életem, de azt igen, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban. Pozitívan állok a dolgokhoz, a változásokhoz, a kihívásokhoz.  Nem az az első gondolatom, hogy én erre nem vagyok képes, én ezt nem érdemlem meg. Nagyon rikán azért megtörténik, de nem számottevő. : - ))))) A barátaim is tapasztalják nálam ezt a hozzáállást, látják a folyamatos mosolygást ( ragályos  :) ). Örülök, hogy ezt mások is látják, megjegyzik, de annak méginkább, hogy én is érzem. Nem egy álarcot vettem föl, hogy nekem így kell gondolkodnom, hiszen Timi segített ebben, hanem egyszerűen így vagyok, így érzek, mindez természetes. És ez nagyon jó!
Örülök, hogy megirmerhettelek, hogy segítettél helyreállítani a lelkem és a gondolataimat!

Kívánom, hogy a munkád eredményes legyen a továbbiakban is!

Köszönettel:

      Matild"

 

"Az ember furcsának találhatja megbeszélni a problémáit egy idegen emberrel, de ha rábukkansz egy olyan hozzáértő szakemberre,mint Erika akkor nagyon könnyű dolgod lesz. Hihetetlenül nyitott volt már az első találkozáskor,és azonnal azt éreztem, jó kezekben vagyok Nála. Türelmesen végighallgatott, éreztem, hogy törődik velem. Energiával feltöltődve hazafelé már azon gondolkoztam mikor jöhetnék el újra.

Üdvözlettel Fatime " 

 

"Kedves Erika!

Nagyon köszönöm a sok segítséget,odafigyelést amit tőled kaptam. 
Te megmutattad a helyes irányt,remélem élni is fogok tudni ezzel a lehetőséggel :)
Ajánlom mindenkinek!   
Nekem sokat segített :)
Huck Anett "

 

 

Mi a Reiki?

 

A szó egy japán szóösszetétel, melynek szabad fordítása: isteni életenergia.

A „rei” egyetemeset jelent, a „ki” pedig életenergiát.

A Reiki egy passzív energia, mivel használatakor a Reikit adó személy csatornaként működik. Az energia ott hat, ahol a páciensnek a legnagyobb szüksége van rá.

 

A Reiki maga komplex módszer, az egész szervezetre jótékony hatással bír. A gyógyulást, gyógyulttá válást és az egészség megőrzését szolgálja.

 

A Reiki isteni minőség, s mint olyan, minden körülmények között meghagyja a személyes szabadságot, azaz a szabad akarat létjogosultságát.

 

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerõvel születünk, mivel ez maga az Élet energiája.

 

A Reiki-kezelés bármely gyógymóddal, így a hagyományos orvoslással is kombinálható, azonban nem helyettesíti az orvosi kezelést!

 

 

A Reiki hatásai:

 

Úgy tartjuk, hogy a betegség, fizikai tünet egy következmény, méghozzá a lelki egyensúlyunk felborulásának következménye. A fizikai test tünete jelzés a tudat számára. Ebből következik, hogy az ok lelki egyensúlytalanság, amely a betegséget eredményezi. A Reiki magát az okot kezeli, így eredményez gyógyulást.

 

Összességében elmondható, hogy a Reiki harmonizál, nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz, elindítja a saját öngyógyító erőket.

 

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül mûködik, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája.

 

 

A Reiki története:

 

A Reiki alapító mestereként Dr. Mikao Usui –t tiszteljük. Usui a 19. század második felében élt, a Japán Kiotói Egyetemen tanított. Egy napon tanítványai megkérdezték tőle, hogy milyen módszerrel gyógyított Jézus, és hogy tud-e erről valamit? Mivel nem volt ezzel kapcsolatos ismerete, ezért saját, belső erős késztetése sarkallotta őt arra, hogy megkeresse rá a választ. Otthagyta a munkáját és évekig kutatott az ismert mester nyomában, míg végül egy kolostorban, régi szanszkrit iratok között talált rá az energia általi gyógyítás egy módjára. Megtalálta a hozzá kapcsolódó szimbólumokat is. Rájött, hogy ezeknek fontos szerepük van a hatással kapcsolatban is. Sajnos még mindig nem volt a teljes tudás birtokában, hiszen a szimbólumok jelentését nem ismerte, és nem tudta, hogyan kell azokat használni, mert erről nem tett említést az irat.

Dr. Usui elhatározta, hogy meditálni fog, és így szerzi meg a hiányzó tudást. A Koriyama-hegyen meditációra alkalmas helyet keresett, ahol meditált és böjtölt. A 21. napon látomása volt, majd transzba esett. A transzélmény alatt megkapta a hiányzó információkat a szimbólumok jelentését és használatát illetően, és beavatást kapott a Reiki erő használatára.

Ezután elindult a hegyről lefelé, majd megbotlott egy kőben és elesett. Ennek köszönhetően lehetősége nyílt használni és megtapasztalni a megszerzett tudást. Usui önkéntelenül helyezte kezét a vérző sebre. Érezte, hogy energiaáramlás indul el a kezéből, a fájdalom megszűnt, s a vérzés is leállt néhány percen belül.

Életének következő szakaszában elkezdte gyógyítani a rászorulókat, a betegeket. Később keserves felismerésben volt része: gyógyult páciensei sorban tértek vissza régi életmódjukhoz. Usui felismerte az „adni” és „elfogadni” univerzális törvényét, miszerint az egyensúly csak úgy tartható fenn, ha a páciens is tesz a gyógyulásáért. A páciensnek is kell adnia, és felelősséggel lennie az iránt, amit elvár. Felelősséget kell vállalnia saját magáért és gyógyulásáért.

Ezután elköltözött és elkezdte oktatni a Reikit. Usui tisztában volt a Reiki egyik legfontosabb sajátosságával, az isteni szabadsággal, és tudta azt is, hogy ez az erő intelligens. Tanulóival megértette, hogy a Reiki megélésével képesek igazán megtanulni és megérteni a Reikit.

Galéria
Facebook
Vendégeink írták

 

" Kedves Erika!

Csütörtök reggel voltam nálad kineziológia felmérésen-oldáson, biztos emlékszel, eléggé szkeptikusan álltam hozzá.Most utólag nem tudom hova tenni a dolgot, ugyanis meglepő hatásavolt, ha egyáltalán ennek a hatása. Aznap napközben semmi sem történt, viszont 5-6 körül nagyon megfájdult a fejem, bevettem Algoflexet is, kávét is ittam és sok vizet, borogattam a fejem, de alig csökkent a fájdalom. Többször felébredve kb 12 órát aludtam, pedig előző éjjel is kialudtam magam (általában 6-7 órát alszom). Másnap reggel ért a meglepetés, megszűnt az allergiám, szinte alig maradt belőle valami. A hétvége nagy részét a szabadban töltöttem, és végig jól éreztem magam.

Lehetséges, hogy mindez a csütörtöki oldás eredménye?Nem is nagyon emlékszem, hogy az allergiával foglalkoztunk volna?

Köszönöm! 

András "

„Senki nem kínálja tálcán a megoldás kulcsát. Hisz ezt mindenki Önmagában hordozza. Mégis előfordul, hogy szükségünk van útbaigazításra, a problémás pontok feloldására, hogy végre meg tudjuk hozni a helyes döntést, és tiszta fejjel, felszabadultan lépjünk tovább a boldogság felé. Erika már az első alkalommal hatalmas segítségnek bizonyult, kimozdított arról a holtpontról, melyen évekig egyhelyben toporogtam. Köszönöm!!”

Gencsi Diána

 

"Kedves Era!

Kellett még pár nap, hogy le is tudjam írni, mit érzek, és mennyi mindent kaptam abban a 2 órában, amit nálad tölthettem.Úgy mentem oda, hogy még nem is voltam benne biztos, mit is akarok, és mi a problémám, de Te azonnal a lényegre tapintottál, maximálisan eltaláltad, mi van bennem mélyen, és ezt tisztán felszínre is hoztad azonnal. Nagyon jó kérdéseket kaptam tőled, ami ráébresztettek a valóságra. A hatást pedig azonnal éreztem magamban :) Azóta nyugodt vagyok, magabiztos, és erős.A kezelt életterületen pedig az elmúlt napokban már szép jeleket kaptam, hogy jó irányba indultam el nálad, köszönöm Neked!

Mindenkinek ajánlani foglak!

További sok sikert,

Zoé"