Jívánanda

A lélek boldogsága

Ingyenes ajándék tanulmány
Iratkozz fel a Néhány szó a felelősség vállalásáról című ajándék tanulmányomra, és az azt követő tíz részből álló levélsorozatomra, mely a korai, szülői gátló parancsokról szól.

Név:
E-mail cím:
Hírlevélküldő szoftver
Hírek
Stúdió
Stúdió
2013-07-12 12:53:51
Kapcsolat
Kapcsolat
2012-04-18 17:34:28
One Brain, Reiki és Lélekmasszi időpontok
Melyikünk mikor tud rendelkezésre állni.
2011-09-18 18:15:28
Vendégeink írták

 

"Kedves Timi!

Novemberben jártam nálad és nagyon hálás vagyok ezért, neked és a kolléganőmnek is ( aki helyett elmentem). Rég terveztem, hogy írok Neked, de valahogy mindig elmaradt az elmúlt egy hónapban. Bocsánat.
Azt nem írhatom, hogy 180 fokos fordulatot vett az életem, de azt igen, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint korábban. Pozitívan állok a dolgokhoz, a változásokhoz, a kihívásokhoz.  Nem az az első gondolatom, hogy én erre nem vagyok képes, én ezt nem érdemlem meg. Nagyon rikán azért megtörténik, de nem számottevő. : - ))))) A barátaim is tapasztalják nálam ezt a hozzáállást, látják a folyamatos mosolygást ( ragályos  :) ). Örülök, hogy ezt mások is látják, megjegyzik, de annak méginkább, hogy én is érzem. Nem egy álarcot vettem föl, hogy nekem így kell gondolkodnom, hiszen Timi segített ebben, hanem egyszerűen így vagyok, így érzek, mindez természetes. És ez nagyon jó!
Örülök, hogy megirmerhettelek, hogy segítettél helyreállítani a lelkem és a gondolataimat!

Kívánom, hogy a munkád eredményes legyen a továbbiakban is!

Köszönettel:

      Matild"

 

"Az ember furcsának találhatja megbeszélni a problémáit egy idegen emberrel, de ha rábukkansz egy olyan hozzáértő szakemberre,mint Erika akkor nagyon könnyű dolgod lesz. Hihetetlenül nyitott volt már az első találkozáskor,és azonnal azt éreztem, jó kezekben vagyok Nála. Türelmesen végighallgatott, éreztem, hogy törődik velem. Energiával feltöltődve hazafelé már azon gondolkoztam mikor jöhetnék el újra.

Üdvözlettel Fatime " 

 

"Kedves Erika!

Nagyon köszönöm a sok segítséget,odafigyelést amit tőled kaptam. 
Te megmutattad a helyes irányt,remélem élni is fogok tudni ezzel a lehetőséggel :)
Ajánlom mindenkinek!   
Nekem sokat segített :)
Huck Anett "

 

 

 

Az jutott eszembe, hogy itt, a magamról információban osztom meg Veletek a kineziológiával kapcsolatos történetemet.

 

Fiatal korom óta sok időt jártak az agytekervényeim azon, hogy el kellene mennem valakihez, aki segíteni tudna nekem ügyes-bajos dolgaimban. Gyermekkori legjobb barátnőm mesélt nekem először a kineziológiáról, és arról, hogy Neki mi mindenben segített. Körülbelül 8–9 évvel ezelőtt járunk. Akkoriban mondtam, hogy rendben van, elmegyek, de valahogy elkallódott ez a dolog, és nem jutottam el kineziológushoz. Mindennek megvan az oka. Akkor még nem voltam felkészülve erre a „csodára”.

 

Teltek-múltak az évek, és tavaly tavasszal éreztem, hogy most jött el az én időm, el kell mennem és segítséget kérnem. Ekkor már Budapesten éltem kb. 2 éve. Nagyon jó barátnőm ajánlott nekem egy kineziológust, akihez 2010 nyarára sikerült bejelentkeznem. Ekkor még nem tudtam, hogy az egész életem gyökeresen meg fog változni.

Allergiával mentem el, tanulási nehézségekkel és azzal, hogy nem találom a helyem az életben. Nagyon szkeptikus voltam. Alig hittem az első „kezelésen” a fülemnek. Minden olyan eseményt az életemben pontosan „megmondott” a kezem, ami problémát jelentett, és amit ismételtem újra és újra. Olyan történetek is eszembe jutottak, amelyekkel kapcsolatban álmomban sem gondoltam volna, hogy problémát (blokkot) okoztak. Érdekes volt, sírtam és nevettem egyszerre az oldás alatt és után is.

És elkezdődött a változás.

A második kezelés után beleszerettem a módszerbe. A legjobb az, hogy magamon tapasztaltam a változást, és ez így van a mai napig is. Azóta az allergiám nem okoz problémát, diszlexiám is a múlté már. Végre azzal foglalkozom, amit szeretek, és élvezem minden pillanatát. Már nem lézengek a nagyvilágban fel s alá, hanem vannak céljaim, és érzem, hogy végre az utamon vagyok.

 

2010 szeptembere óta folyamatosan, megállás nélkül tanulom Várhidi Ilonától, aki egy fantasztikus ember, és alkalmazom a Kineziológia „3 in 1 Concepts” módszerét. Csodálatos ez a technika és fantasztikus, ahogy az emberek megszabadulnak régi, bevett ismétlésektől, szokásoktól. stb., és egyre felszabadultabbak lesznek.

 

Ez persze nemcsak az én érdemem, hanem azé is, aki szeretne gyógyulni, ugyanis az oroszlánrésze az Övé, mert nem tudok segíteni senkinek sem, aki nem akar maga is helyre jönni. Szóval mindenki a saját jóllétéért felelős, senki máséért.

 

Szívesen segítek mindenkinek, aki megtisztel engem avval, hogy megkér, hogy segítsek.

 

Köszönettel tartozom Melinda barátnőmnek, Ercsikének, aki elindított ezen az úton és Sanyának, Iluskának (Várhidi Ilona, akitől tanulom a kineziológiát, végtelenül hálás vagyok Neki azért, amit tanulok és amit még tanulhatok Tőle.), Davidovics Katalinnak (Reikit tanulom Tőle), Katynek, Mominak, Anyunak és Apunak, Öcsikének, Nikitának és mindenkinek, aki segített és támogatott az ötleteimben. Hálás vagyok mindenkinek, aki az életem része volt, és azoknak is, akik még nem azok, de majd azzá válnak!

 

Köszönöm szépen.

 

Elérhetőségeim:

http://moonflower.8x.hu/

 

Telefon: 70/421-5173

E-mail: timike.szalai@gmail.com

Facebook link: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000444263301

 

Szalai Tímea

Galéria
Facebook
Vendégeink írták

 

" Kedves Erika!

Csütörtök reggel voltam nálad kineziológia felmérésen-oldáson, biztos emlékszel, eléggé szkeptikusan álltam hozzá.Most utólag nem tudom hova tenni a dolgot, ugyanis meglepő hatásavolt, ha egyáltalán ennek a hatása. Aznap napközben semmi sem történt, viszont 5-6 körül nagyon megfájdult a fejem, bevettem Algoflexet is, kávét is ittam és sok vizet, borogattam a fejem, de alig csökkent a fájdalom. Többször felébredve kb 12 órát aludtam, pedig előző éjjel is kialudtam magam (általában 6-7 órát alszom). Másnap reggel ért a meglepetés, megszűnt az allergiám, szinte alig maradt belőle valami. A hétvége nagy részét a szabadban töltöttem, és végig jól éreztem magam.

Lehetséges, hogy mindez a csütörtöki oldás eredménye?Nem is nagyon emlékszem, hogy az allergiával foglalkoztunk volna?

Köszönöm! 

András "

„Senki nem kínálja tálcán a megoldás kulcsát. Hisz ezt mindenki Önmagában hordozza. Mégis előfordul, hogy szükségünk van útbaigazításra, a problémás pontok feloldására, hogy végre meg tudjuk hozni a helyes döntést, és tiszta fejjel, felszabadultan lépjünk tovább a boldogság felé. Erika már az első alkalommal hatalmas segítségnek bizonyult, kimozdított arról a holtpontról, melyen évekig egyhelyben toporogtam. Köszönöm!!”

Gencsi Diána

 

"Kedves Era!

Kellett még pár nap, hogy le is tudjam írni, mit érzek, és mennyi mindent kaptam abban a 2 órában, amit nálad tölthettem.Úgy mentem oda, hogy még nem is voltam benne biztos, mit is akarok, és mi a problémám, de Te azonnal a lényegre tapintottál, maximálisan eltaláltad, mi van bennem mélyen, és ezt tisztán felszínre is hoztad azonnal. Nagyon jó kérdéseket kaptam tőled, ami ráébresztettek a valóságra. A hatást pedig azonnal éreztem magamban :) Azóta nyugodt vagyok, magabiztos, és erős.A kezelt életterületen pedig az elmúlt napokban már szép jeleket kaptam, hogy jó irányba indultam el nálad, köszönöm Neked!

Mindenkinek ajánlani foglak!

További sok sikert,

Zoé"